Σημαντική νίκη για την παραμονή

Η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία κατάφερε να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη και ξανά βρίσκεται εκτός ζώνης υποβιβασμού. Με τον Βόκολο στο τιμόνι, οι Φθιωτοί έφτασαν τα τέσσερα σερί ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, με δυο νίκες και δύο ισοπαλίες.

Η Λαμία από την αρχή του αγώνα ήταν πολύ καλή, δημιουργούσε συνεχώς ευκαιρίες και μπόρεσε να κάνει το 0-1 νωρίς στο 12’ με τον Βέργο. Η ομάδα του Βόκολου συνέχισε στον ίδιο ρυθμό προσπαθώντας να αυξήσει τον δείκτη του σκορ. Η Λαμία ήταν σαφώς καλύτερη από την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα που δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα. Από μία εκτέλεση φάουλ με κεφάλια, ο Βέργος έκανε το 2-0 στο 45’ για τους “κυανόλευκους”.

Αντίθετα, στο δεύτερο ημίχρονο το “αφεντικό” του αγώνα ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα που δεν άφησε τους Φθιωτούς να κάνουν ούτε μία τελική στην εστία. Όμως, για ακόμη μία φορά η άμυνα της Λαμίας ήταν εκπληκτική και δεν άφησε τους αντιπάλους να πετύχουν κάποιο γκολ.

Η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται εκτός θέσης υποβιβασμού μετά τη σημαντική νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Τώρα ακολουθούν δυο εκτός έδρας αγώνες και πλέον μένουν 6 αγωνιστικές να παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium