Το τέλος έρχεται

Το τέλος και ο υποβιβασμός για την ομάδα της Λαμίας είναι πολύ κοντά μετά από τις λάθος αποφάσεις που έχουν παρθεί και μετά από ακόμη μία ήττα από τον ΟΦΗ. Η Λαμία την σεζόν που διανύουμε δείχνει πως δεν μπορεί να κοιτάξει στα ίσια καμία ομάδα, ούτε να τις ανταγωνιστεί.

Οι Φθιωτοί για ακόμη μία αγωνιστική, αυτήν τη φορά εναντίον του ΟΦΗ, ξαναέχασαν παρά την καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν υπήρξε ο κατάλληλος παίκτης ώστε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Οι κυανόλευκοι ήταν καλύτεροι από τους Κρητικούς στο πρώτο ημίχρονο αλλά οι παίκτες του ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες και το ημίχρονο έληξε 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Λαμίας ήταν φοβισμένη και χωρίς καν προσπάθεια οι Κρητικοί αύξησαν το σκορ στο 0-4 λίγο πριν το 90’. Στις καθυστερήσεις οι Φθιωτοί βρήκαν ένα γκολ μειώνοντας στο 1-4. Ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος, πήρε μία εύκολη νίκη, δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο τη Λαμία στο έργο που πρέπει να κάνει ώστε να σωθεί.

Οι “κυανόλευκοι” βρίσκονται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση κι ας μένουν 11 αγώνες για τη λήξη του πρωταθλήματος. Δυστυχώς, δείχνουν πως δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις.

Ο ΠΑΣ Λαμία, πλέον με τον νέο του προπονητή Λεωνίδα Βόκολο, θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία, μέχρι τέλους.

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium